Aanbod lessen

Voor deze leuke sportieve breaks kan je (nu al) terecht top Flowfit. (Spoiler: er volgen er nog!) 


  • Online pilates - Leniger, sterker én fitter dankzij pilates

Nog nooit eerder op een pilatesmat gelegen? Best vertrouwd met de basics? Of al aardig gevorderd? Kom erbij!
Op Flowfit kies je de lessen die bij jou en je pilatesniveau passen: intro, medium of pro. 
10 minuutjes of een uur? Met of zonder materiaal? Een losse les of een opbouwende lesreeks? 
Jij kiest. Of je volgt ze gewoon allemaal :-)

  • Online zwangerschapspilates - Dé ideale zwangerschapssport!

Blijven bewegen tijdens de zwangerschap is een topidee. Want wie het doet, herstelt vlotter na de bevalling. Maar sporten met een busje en flink wat vermoeidheid? Soms is "blijven bewegen" gemakkelijker gezegd dan gedaan. 

Niet met zwangerschapspilates! Pilates is - zonder overdrijven - de ideale zwangerschapsport. Je doet het grotendeels op de mat: zo kan je alle spierhoepen versterken, zonder dat je je lichaam daarbij forceert. Bovendien mikt pilates op precies die regio's (en pijnpunten) die het tijdens de zwangerschap stevig te verduren krijgen: de bekkenbodem, diepe buikspieren, rug, het bekken en de heupregio.
Met zwangerschapspilates houd je je veranderende lichaam soepel en je geest in balans. 

Online zwangerschapspilates? Op Flowfit vind je aangepaste lessen voor elke fase van de zwangerschap. Er staan lessen op voor elke trimester van de zwangerschap. Je volgt (en pauzeert) de lessen op jouw tempo, en beweegt verantwoord onder de professionele begeleiding van perinataal kinesiste en certified pilates mat docente Rosanne.

  • Zoomlessen on demand - Wekelijks nieuwe lessen

Elke week staan er live lessen pilates, corefit en zwangerschapspilates op het programma. Deze lessen komen nadien op het platform te staan en kan je dus zo vaak je wil nog eens terug herbekijken. Volg je onze live lessen, en genoot je extra hard van een bepaalde les? Dan kan je die alvast bij jouw favorieten voegen en meermaals volgen. 

De pilateslessen zijn zowel intermediate als meer gevorderd. 
De corefitlessen zijn de perfecte combo tussen een heerlijke pilates "core" workout en een hiit training met heel wat functionele krachtoefeningen en wat cardio. Hiervan gaat jouw hartslag sowieso de lucht ingaan :-)

  • Herstelprogramma's - We've got your back!

Meer info coming soon ;-)